"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Κατάλογος Σεμιναρίων

"Ακούω και ξεχνάω, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω" -Κομφούκιος
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2024/06/seminars-fotini.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Αν θέλεις να ανακαλύψεις τη βαθύτερη αιτία κάποιου θέματος που σε απασχολεί, με το InnerSpeak®, μπορείς…

Τελικά γίνεται να αλλάξεις άμεσα τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα της ζωής σου;
Ότι ζούμε είναι η συνεχής επιβεβαίωση κάποιων πεποιθήσεων, που δεν είναι καν επιλογή μας.
Το Βασικό Επίπεδο του ThetaHealing® είναι το πρώτο σεμινάριο που σας πιστοποιεί ως Θεραπευτές ThetaHealing®.

Το σεμινάριο αυτό επεκτείνει τη γνώση που αποκτήσατε στο Βασικό Επίπεδο DNA για να συμπεριλάβει μια πιο βαθιά κατανόηση των 7 Επιπέδων Ύπαρξης τα οποία μας περιβάλουν. Οι μαθητές εμπλουτίζονται με νέα, θετικά συναισθήματα όπως το να ξέρουν πως να ζουν στο τώρα και τι σημαίνει να δέχονται τον εαυτό τους όπως είναι.

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει επαρκώς όλους τους ThetaHealers® και να τους δώσει μια στέρεη βάση και συμβουλές που χρειάζονται, ώστε να έχουν αυτοπεποίθηση όταν σκάβουν για να ανακαλύψουν τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις των πελατών τους. Γίνεται εξάσκηση με την επίβλεψη του εκπαιδευτή σε όλους τους τρόπους σκαψίματος.

Στο ThetaHealing®, η έννοια της υλοποίησης είναι η πεποίθηση, ότι είναι εφικτό να δημιουργήσουμε κάτι σε φυσικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τη σύνδεση με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν. Κάθε δήλωση, σκέψη και δράση αντικατοπτρίζονται από αυτά που υλοποιούμε στη ζωή μας.

Το σεμινάριο Διαισθητική Ανατομία, είναι ένα σε βάθος ταξίδι ανακάλυψης των οργάνων και των συστημάτων του σώματος, διαισθητικά. Θα ανακαλύψεις συναισθήματα και πεποιθήσεις που ενυπάρχουν στο σώμα και θα λάβεις θεραπεία στα συστήματα του σώματος, μέσω της απελευθέρωσης συσσωρευμένων ενεργειακών συναισθημάτων.

Ο λόγος που ένας άνθρωπος δεν υλοποιεί εύκολα, είναι ότι στον εγκέφαλό του υπάρχουν κρυμμένα συναισθήματα μίσους και μνησικακίας, τόσο από αυτόν, όσο και από τους προγόνους του. Το σεμινάριο World Relations επικεντρώνεται στις πεποιθήσεις και την κουλτούρα του κάθε συμμετέχοντα, ώστε να εντοπίσει θέματα με τις φυλές, τις θρησκείες και τους ανθρώπους.

 

Εσύ και ο Σημαντικός Άλλος

Ένα από τα πιο νέα σεμινάρια της μεθόδουThetaHealing® , από τον κύκλο Growing Your Relationships (Αναπτύσσοντας τις Σχέσεις σου), με θέμα τη συντροφικότητα. Το να διατηρήσεις τον έρωτα…

 

Εσύ και ο Δημιουργός

Ένα από τα πιο νέα σεμινάρια της μεθόδου ThetaHealing®, από τον κύκλο Growing Your Relationships (Αναπτύσσοντας τις Σχέσεις σου), με θέμα τη σχέση σου με το Δημιουργό.

Ένα από τα πιο νέα σεμινάρια της μεθόδου ThetaHealing® , από τον κύκλο Growing Your Relationships με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις. Έχεις αναρωτηθεί από ποιους ανθρώπους περιβάλλεσαι; Οι άνθρωποι γύρω σου σε φροντίζουν όπως εσύ εκείνους; Όσο εξελίσσεσαι, χρειάζεσαι ανθρώπους στον στενό σου κύκλο…

Ένα από τα πιο νέα σεμινάρια της μεθόδου ThetaHealing® , από τον κύκλο Growing Your Relationships με θέμα τη Γη. Πως θεραπεύεσαι και πως αλλάζεις συνειδητότητα μέσα από την σύνδεσή σου με τη Γη. Ένα διαφορετικό σεμινάριο….

Είναι ένα σεμινάριο όχι μόνο για την απώλεια βάρους, αλλά και για να βρεις έναν πραγματικό ρυθμό για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σου, να ανακαλύψεις την ομορφιά σου και να αγαπήσεις τον εαυτό σου!

Αυτό το σεμινάριο προετοιμάζει τους συμβούλους της Μεθόδου Θήτα για να δουλέψουν με θεραπευόμενους οι οποίοι πάσχουν από σωματικές ασθένειες. Θα κατανοήσετε τη θεραπεία πάνω από 100 κύριων ασθενειών και θα ανακαλύψετε εάν οι ίδιοι έχετε αποστροφή ή φόβο για συγκεκριμένες ασθένειες.

Το Σεμινάριο Συντροφικές Ψυχές της Μεθόδου Θήτα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να βρείτε και να αναγνωρίσετε την πιο συμβατή με σας συντροφική ψυχή, όπως και να απελευθερώσετε όλα τα υποσυνείδητα αρνητικά προγράμματα, τα οποία σας εμποδίζουν να έχετε πραγματική αγάπη στη ζωή σας.

Πως θα σας φαινόταν το να μπορείτε να διαισθανθείτε και να διαβάσετε την σκέψη των άλλων;

Το DNA 3 είναι ένα σεμινάριο του προχωρημένου μαθητή της Μεθόδου Θήτα. Σε αυτό το σεμινάριο αποκτούμε την υψηλότερη σύνδεση μας με το “Έβδομο Επίπεδο”. Στο DNA 3 μαθαίνουμε πως να μετακινούμε και να αλλάζουμε οργανική και ανόργανη ύλη, καθώς και πως να δουλεύουμε με τα μιτοχόνδρια για να έχουμε στιγμιαίες Θεραπείες.

Το σεμινάριο Επίπεδα της Ύπαρξης, είναι η πηγή της φιλοσοφίας που βρίσκεται πίσω από όλα τα σεμινάρια και τα βιβλία του ThetaHealing®.
Μαθαίνοντας τη δομή των Επίπεδων Ύπαρξης, η Βιάννα διαπίστωσε ότι ήταν δυνατό να δημιουργήσει νέες πραγματικότητες σε αυτή τη ζωή και γιατί δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις μέχρι τότε στη ζωή της.