"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

DNA 3

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/09/dna-3.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Το DNA 3 είναι ένα σεμινάριο για προχωρημένους μαθητές που διδάσκει τη γνώση του πώς να εργάζεστε με ανόργανη και οργανική ύλη και τη συνειδητότητα να μπορείτε να βγείτε από το δικό σας μικρόκοσμο και να επιτύχετε γρήγορα ευεργετικές αλλαγές στην υγεία και την ευημερία σας, αξιοποιώντας  τα μιτοχόνδρια του DNA σας.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/09/dna-3.png

Αξία σεμιναρίου: 800€

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο ύλης
  • Πιστοποιητικό Practitioner από το ίδρυμα THInK®.
Τι να περιμένεις:

Σε αυτό το σεμινάριο, μαθαίνετε ότι ο καθένας δημιουργεί την πραγματικότητά του και με την κατάλληλη γνώση, μπορεί να βγει από αυτήν κατά βούληση. Οι μαθητές που έχουν παρακολουθήσει αυτό το μάθημα έχουν πραγματικά εκτιμήσει τις άμεσες και πολύ αισθητές βελτιώσεις στις διαισθητικές τους ικανότητες. Η ζωή μπορεί να πάρει μια νέα ευκολία καθώς ασκείτε αυτές τις μοναδικές διδασκαλίες για τον εαυτό σας και τους πελάτες σας και θα ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητες του υπέροχου μυαλού σας. Αυτό το σεμιναάριο προσφέρει μια εντυπωσιακή επέκταση των δεξιοτήτων μας στο ThetaHealing και συνιστάται ιδιαίτερα για όσους επιθυμούν να ζήσουν σε μια συνεχή γνώση και σύνδεση με το 7ο επιπέδου του και το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν. Αυτό το σεμινάριο είναι γεμάτο ασκήσεις για να μάθουμε πώς να βοηθήσουμε να αλλάξει ο κόσμο γύρω μας. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα, ενώ θα απελευθερώσετε τα μπλοκαρίσματα που σας εμποδίζουν να δημιουργήσετε αυτήν την πραγματικότητα.
Θα δουλέψετε με πεποιθήσεις βαθιάς δυσαρέσκειας για να γνωρίσετε τον εαυτό σας Ευθυγραμμίζοντας τα 3 Αιώνια Μόρια, θα κάνετε τηλεκίνηση και θα μεταφέρετε τη συνειδητότητά σας σε διαφορετικά μέρη.

Προαπαιτούμενα: Βασικό DNA, Advanced DNA, Dig Deeper, You and the Creator και Διαισθητική Ανατομία ή Βασικό DNA, Advanced DNA, Dig Deeper, You and the Creator, World Relations και You and Inner Circle Practitioners
Διάρκεια: 5 ημέρες