"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική

"Το να γνωρίσεις τη δική σου σκοτεινή πλευρά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τη σκοτεινή πλευρά των άλλων."- Καρλ Γιούνγκ
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/08/Counseling.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/11/Symvouleutiki.png
Τι είναι η Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική

Η Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική έχει τις ρίζες της στις ιδέες του Sigmund Freud, παρόλο που η τρέχουσα θεωρία και πρακτική ακολουθεί τη δική της πορεία. Η ψυχοδυναμική θεωρία ασχολείται με την ανθρώπινη συμπεριφορά, τα συναισθήματα καθώς και το πώς αυτά μπορεί να σχετίζονται με εμπειρίες της παιδικής ηλικίας. Η συγκεκριμένη προσέγγιση ενδιαφέρεται για τις δυναμικές σχέσεις ανάμεσα στο συνειδητό και το ασυνείδητο. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους θεραπευόμενους να αποκτήσουν επίγνωση και να κατανοήσουν τους λόγους των προβλημάτων τους ώστε να αποκτήσουν ώριμη ικανότητα για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε μελλοντικό πρόβλημα. Προκειμένου να συντελεστεί αυτή η διεργασία, ο σύμβουλος σας προσφέρει ένα περιβάλλον σταθερό και ασφαλές, ακούει με προσήλωση, θέτει ερωτήματα, και διευκολύνει την διαδικασία που σας επιτρέπει να εμβαθύνετε στη δική σας εμπειρία. Το αποτέλεσμα θα είναι μια διαφορετική αίσθηση αυτογνωσίας, η ανάληψη της ευθύνης της ζωής σας και η πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα συναισθημάτων.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Κλείσε τώρα ραντεβού
    Σέβομαι τα Προσωπικά σου δεδομένα

    Τα προσωπικά σου στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν MONO για να επικοινωνήσω μαζί σου ώστε να σου απαντήσω στο μήνυμα που μου εστείλες σχετικά με τον προσωπικό σου χάρτη της Γεωμετρίας της Ψυχής.

    Σε ενημερώνω ότι τα προσωπικά σου δεδομένα δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image