"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ThetaHealing®

Η μέθοδος ThetaHealing®

Ο τρόπος για να αλλάξει κάτι στη ζωή σου, είναι ΕΣΥ να αλλάξεις κάτι...
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/08/THINK-LOGO.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/08/theta-1.jpg
Τι είναι το ThetaHealing®

Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια παγκοσμίως γνωστή θεραπευτική μέθοδος που δημιούργησε η Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια προσωπικού θέματος υγείας που αντιμετώπιζε και κατάφερε να θεραπεύσει. Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι η θεραπεία της έγινε ενώ βρισκόταν σε εγκεφαλική λειτουργία κυμάτων Θήτα, (4-7Hz/sec) από όπου και πήρε το όνομά της η τεχνική.
Στην εγκεφαλική συχνότητα “Θήτα” βρισκόμαστε καθημερινά όλοι,
πριν αποκοιμηθούμε, όταν ονειρευόμαστε και μόλις ξυπνήσουμε. Αξιοποιώντας τα εγκεφαλικά κύματα “Θήτα”, μπορούμε πραγματικά να βιώσουμε στιγμιαία, σωματική και συναισθηματική ευεξία.
Μέσω του διαλογισμού και της πίστης, συνδεόμαστε με μια υψηλότερη πνευματική δύναμη, ανακαλύπτουμε και αξιοποιούμε τη δική μας φυσική διαίσθηση και δημιουργούμε έναν θετικό τρόπο ζωής, βασιζόμενοι στην άνευ όρων αγάπη της Δημιουργίας.
Είναι μια μέθοδος κατάρτισης για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, που μας επιτρέπει να καθαρίσουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και να ζήσουμε μια ζωή με θετικές σκέψεις,  αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνουμε.
Η φιλοσοφία που ακολουθείται, είναι να ζούμε και να εκπαιδεύουμε τους άλλους πώς να επιτυγχάνουν μια καλύτερη ζωή μέσα από την καθαρή ουσία της αγάπης. Αυτή η τεχνική μας δίνει την απάντηση σε όλα τα “γιατί μου συμβαίνει αυτό” και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Η τεχνική ThetaHealing® περιγράφεται καλύτερα ως ένα εφικτό θαύμα για τη ζωή μας.

Παρακολούθησε μια συνοπτική παρουσίαση της μεθόδου στον παρακάτω σύνδεσμο: Παρουσίαση ThetaHealing®

ThetaHealing & Επιστήμη

Επιστημονικά άρθρα για τη μέθοδο ThetaHealing αυτή καθ΄αυτή δεν υπάρχουν. Δεδομένου όμως ότι το ThetaHealing είναι μια συνδυαστική μέθοδος με στοιχεία από την ψυχολογία, την κβαντική φυσική, τη νευροεπιστήσμη και την βιολογία, μπορούμε να υποστηρίξουμε την ύπαρξη πολλών επιστημονικών δεδομένων σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί.
Αρκετές μελέτες έχουν γίνει για τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα και το πως αυτά μας φέρνουν σε επαφή με τον υποσυνείδητο νου.
Η ψυχολογία φέρει πολλές μελέτες γύρω από την ύπνωση, η οποία ουσιαστικά σε βάζει σε λειτουργία Θήτα εγκεφαλικών κυμάτων και πως με αυτό τον τρόπο ανακαλείς ή και αλλάζεις καταγραφές του υποσυνείδητου νου.
Οι κβαντικοί επιστήμονες, υποστηρίζουν και αποδεικνύουν ότι τα πάντα είναι ενέργεια, η οποία μετατρέπεται σε διαφορετική μορφή ανάλογα με τον παρατηρητή. (Πείραμα των 2 σχισμών).
Οι νευροεπιστήμονες έχουν μελετήσει πλέον αρκετές εγκεφαλικές λειτουργίες και το πως αυτές επηρεάζονται ανάλογα με τα ερεθίσματα και με τις συχνότητες που λειτουργεί ο εγκέφαλος.
Το ThetaHealing βασίζεται στην ενεργοποίηση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα και την παρατήρηση, μέσω της οποίας λαμβάνουν χώρα στιγμιαίες θεραπείες και όλες οι  αλλαγές που επιλέγει κάποιος.

Το ThetaHealing είναι η μέθοδος όπου η Επιστήμη συναντάει την Πίστη….

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/08/thetahealing-science.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Κλείσε τώρα ραντεβού
    Σέβομαι τα Προσωπικά σου δεδομένα

    Τα προσωπικά σου στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν MONO για να επικοινωνήσω μαζί σου ώστε να σου απαντήσω στο μήνυμα που μου εστείλες σχετικά με τον προσωπικό σου χάρτη της Γεωμετρίας της Ψυχής.

    Σε ενημερώνω ότι τα προσωπικά σου δεδομένα δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image