"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Βαθύ Σκάψιμο

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/07/dig-deeper.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Η μέθοδος ThetaHealing είναι εκπληκτική στο να βρίσκει την προέλευση των θεμάτων μας, μέσα από μια τεχνική που ονομάζεται σκάψιμο. Αυτή η προσέγγιση αφηγηματικού στυλ μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε με άνεση τις απατηλές και βαθιές υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις που μπορεί να μας μπλοκάρουν. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε την ανιδιοτελή αγάπη, την εργασία με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα, για να τις καθαρίσουμε.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/07/dig-deeper.png

Αξία σεμιναρίου: 300€

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο ύλης
  • Πιστοποιητικό Practitioner από το ίδρυμα THInK® .
Τι να περιμένεις:

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει επαρκώς όλους τους ThetaHealers® και να τους δώσει μια στέρεη βάση και συμβουλές που χρειάζονται, ώστε να έχουν αυτοπεποίθηση όταν σκάβουν για να ανακαλύψουν τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις των πελατών τους. Μόνο όταν εντοπιστείς με επιτυχία την πραγματική πηγή και προέλευση του προβλήματος, θα ξέρεις ποιες πεποιθήσεις χρειάζεται να αλλάξεις. Διαφορετικά, ίσως οι αλλαγές που θα κάνεις να είναι μόνο προσωρινές και οι αρνητικές πεποιθήσεις που δεν έχουν καθαριστεί, να εμποδίσουν την πραγματική θεραπεία.
Αυτό το σεμινάριο θα σε ενδυναμώσει, ώστε να μπορείς να βοηθήσεις τους πελάτες σου να κατανοήσουν τη ζωή τους και τη συμπεριφορά τους. Έπειτα βοηθώντας τους να βιώσουν θεραπευτικές αλλαγές θα είναι σε θέση να εμφανιστούν ισορροπημένοι και σαφείς με την ολοκλήρωση των συνεδριών τους.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Βαθύ Σκάψιμο, θα έχεις επαρκή γνώση και εμπειρία για να κάνεις εργασία με τις πεποιθήσεις στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους. Θα γνωρίζεις όλες τις τεχνικές, που θα σε βοηθήσουν να αποκαλύψεις και να απελευθερώσεις τις κρυμμένες πεποιθήσεις μέσα από τις οποίες λειτουργεί κάποιος. Με την καθοδήγηση τους εκπαιδευτή σου θα έχεις επαρκή χρόνο εξάσκησης για να ενισχύσεις και να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου ως θεραπευτής.

Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Διάρκεια: 2 ημέρες