"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Είπαν για μας

Η εκπαίδευση δεν είναι προετοιμασία για τη ζωή. είναι η ίδια η ζωή. - John Dewey.
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2023/02/testmonials-A.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Μαρτυρίες σχετικά με το ThetaHealing

Το πως μπορεί να επιδράσει στη ζωή του κάθε ανθρώπου μια θεραπεία ή ένα σεμινάριο είναι τόσο διαφορετικό όσο ο κάθε άνθρωπος. Ζητήσαμε σε άτομα που έχουν γνωρίσει το ThetaHealing να μας απαντήσουν στις 2 παρακάτω ερωτήσεις:
1. Πώς έχει αλλάξει τη ζωή σου το ThetaHealing;
2. Ποια η εμπειρία σου από τα σεμινάρια και τη δασκάλα σου;
Το να μπορείς να μοιράζεσαι την εμπειρία σου είναι πολύ όμορφο!
Σας ευχαριστώ!!!

Βίβιαν Μ., 47 ετών, Kids Yoga Teacher
1. Το Theta έχει αλλάξει ριζικά την ζωή μου. Κατανοώ τα πράγματα έτσι όπως είναι. Είναι τόσο μαγικό το πως αλλάζοντας μια πεποίθηση δική μας, αλλάζουν τα πάντα γύρω μας! Είναι τόσα πολλά, που δεν ξέρω τι να πρωτογράψω.
2. Τα σεμινάρια θεωρώ ότι βοηθούν πάρα πολύ γιατί κάνουμε αρκετή εξάσκηση . Η Φωτεινή μου αρέσει πολύ ως δασκάλα. Μας κάνει να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που βλέπουμε, ότι μπορούμε και εμείς να είμαστε θεραπευτές. Είναι πάρα πολύ μεταδοτική σε ότι μας εξηγεί. Αγαπάει αυτό που κάνει και μας το μεταδίδει.

Εμμανουέλα Σ., 48 ετών, Θεραπεύτρια
1. Έχει αυξήσει την διαίσθηση μου…..Μέσω του Δημιουργού, χρησιμοποιώ τα μάτια της ψυχής πολύ συχνά….Νιώθω και βλέπω πολύ πιο έντονα τα πράγματα και παίρνω πιο εύκολα απαντήσεις…..
2. Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη. Το ένα σεμινάριο καλύτερο από το άλλο. Ανυπομονώ για το επόμενο…..Έχω αρχίσει από τις πρώτες κιόλας ήμερες να βιώνω σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου!!!!!!!! Η Φωτεινή ως δασκάλα, είναι πολύ γλυκιά, ήρεμη, μεταδοτική. Σου τα διδάσκει όλα με ένα πολύ γλυκό- ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο!!!
Την ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έμαθα…και όλα όσα θα μάθω από εκείνη!!!!!!!!!!!!

Νεκταρία Σ., 48 ετών, Ιδ. Υπάλληλος
1. Με το Theta Healing μαθαίνω με την πρακτική που προσπαθώ να κάνω καθημερινά να αλλάξω τις οποίες πεποιθήσεις που νόμιζα ότι σε εμένα δεν ισχύουν.Έτσι ξεμπλοκάρω τον εαυτό μου και προχωράω με θετικό πρόσημο τώρα πια στη ζωή μου.
2. Μέσω των σεμιναρίων που έχω κάνει ως τώρα έμαθα ότι μπορείς να αλλάξεις τόσο τον εαυτό σου όσο και άλλους, εφόσον το επιθυμούν, προς το καλύτερο. Και όλο αυτό γίνεται μέσα από την αγάπη. Για τη Φωτεινή δεν θα πω πολλά γιατί νομίζω ότι γίνομαι βαρετή. Το μόνο που θα πω είναι ότι ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την δυνατότητα να την γνωρίσω και να μπει στη ζωή μου……

Μαρία Φ., 49 ετών, Ιδ. Υπάλληλος
1. Μετά από το theta έχω δει μεγάλες αλλαγές, αγαπάω τον εαυτό μου, έμαθα να βλέπω θετικά τους άλλους και να σκέφτομαι όμορφα !!
2.Μετά τα σεμινάρια βρήκα αυτό που είχα χάσει, την εσωτερική μου δύναμη να αναγνωρίζω το χάρισμα μου και να μπορώ να βοηθάω, βασικό για μένα! Όσο για το πόσο καλή δασκάλα είναι η Φωτεινή, δεν έχω λόγια. Πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που αγγίζει στην ψυχή μου, έτσι το εισπράττω και την ευχαριστώ για όλα.

Νίκος Σ., 62 ετών, Λογιστής
1. Ένα ακόμη μονοπάτι που σε οδηγεί μέσα σου. Διαφορετικό. Ήρθαν αλλαγές στη ζωή μου εύκολα και γρήγορα. Πλέον γνωρίζω ότι δεν μου φταίνε οι άλλοι ούτε και εγώ γιατί έμαθα ότι ο καθένας σε ότι και αν συμβεί παίρνει το δικό του μάθημα. Πλέον γνωρίζω ότι εγώ έλκω αυτά που γίνονται στη ζωή μου και αυτά που θέλω και αυτά που δεν θέλω. Έτσι δεν λέω πλέον γ…. την ατυχία μου. Πλέον γνωρίζω ότι η άγνοια, η έλλειψη γνώσης είναι αυτό που έλλειπε από τη ζωή μου και απαντάει στα δικά μου καθημερινά γιατί δεν έχω ακόμη αυτό, γιατί δεν μπορώ να κάνω ακόμη αυτό….. Πλέον γνωρίζω τι σημαίνει περιοριστική πεποίθηση, τι μου φέρνει, γιατί την κουβαλώ , τι κερδίζω και την κρατάω από που την κόλλησα και τι χρειάζεται να κάνω μαζί της. Πλέον γνωρίζω, ότι και αν συμβαίνει στη ζωή μου είναι για καλό, για αυτό και το καλωσορίζω. Πλέον γνωρίζω τι να κάνω με τις τύψεις και ενοχές μου. Πλέον γνωρίζω πως είναι να ζω με αγάπη, χαρά, αλήθεια και όλα αυτά τα καλούδια που θέλει η ψυχούλα μου. Πλέον αρχίζω και καταλαβαίνω και να ερμηνεύω τις συμπεριφορές μου, να βρίσκω που πατάνε και να τις αλλάζω. Πλέον γνωρίζω γιατί αισθάνομαι άσχημα μέσα στην ημέρα μου και το τουμπάρω συνειδητά.
2. Όλα τα Σεμινάρια αυτογνωσίας σου ανοίγουν την πόρτα μέσα σου. Σου οδηγούν τα πρώτα βήματα στο δρόμο της αναζήτησης. Δίνουν τις πρώτες απαντήσεις στα γιατί που αναρωτιέσαι καθημερινά. Μετά εξαρτάται από εμένα και τον καθένα πόσο θα προχωρήσω, πόσο θέλω να προχωρήσω, τι κάνω για να προχωρήσω. Στα Σεμινάρια του Θήτα προχωράς ακόμη περισσότερο, αποκτάς περισσότερα εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να συνεχίσεις σε αυτά που έμαθες στο σεμινάριο. Το κάνει ευκολότερο και γρηγορότερο. Η δασκάλα μου, μου κέρδισε την εμπιστοσύνη. Είναι εστιασμένη σ αυτό που κάνει, τα δίνει όλα, είναι μαζί σου 100/% . Έχει πίστη, θέληση, υπομονή, επιμονή, δύναμη, αυτοπεποίθηση, σιγουριά και όλα αυτά τα νιώθεις, τα βιώνεις, τα απολαμβάνεις. Εξελίσσεται συνέχεια και αυτό είναι που σε κάνει να τη θαυμάζεις. Είναι ανοιχτή, ακούει, παρατηρεί και σε παίρνει μαζί της εκεί ψηλά και το νιώθεις. Το έχει, και αυτό το νιώθεις από την πρώτη συζήτηση μαζί της. Απολαμβάνει αυτό που κάνει, το χαίρεται, το υποστηρίζει και το σέβεται. Έχει υπέροχο χαμόγελο και μια αποφασιστικότητα που σε κερδίζει.

Αιμιλία Σ., 20 ετών, Φοιτήτρια
1. Η ζωή μου έχει αλλάξει σε μεγάλο επίπεδο και φταίει το Theta Healing. Από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτό, έχω αλλάξει πάρα πολύ και έχω γίνει μια καινούργια Αιμιλία και προσπαθώ να γίνομαι ακόμη καλύτερη, αν και έχουμε κάποια θεματάκια και κολληματάκια τα οποία θέλω να λυθούν. Αλλά θα αλλάξουν και ξέρω πώς στο μέλλον θα μπορώ να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις τελείως διαφορετικά από ότι θα έκανα εάν δεν είχα αρχίσει να ασχολούμαι με αυτό.
2.Τα σεμινάρια με βοηθούν να μαθαίνω νέα πράγματα και να ανακαλύπτω ακόμα περισσότερα στοιχεία για κάτι τόσο όμορφο..Μέσα από αυτά έχω πολλές ευκαιρίες να δουλέψω με τον εαυτό μου και να βοηθάω μέσα από αυτό και τους
άλλους, διότι ότι αλλάζω σε μένα αλλάζει κατευθείαν και στον τρόπο που με αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Η Φωτεινή είναι η καλύτερη δασκάλα που θα μπορούσα να έχω ποτέ! Και δεν το λέω γιατί είναι θεία μου και μπορεί να με ανεχτεί και να ακούει τις παραξενιές μου περισσότερο από όλους, αλλά γιατί όντως ισχύει και νιώθω ευγνώμων που υπάρχει και πολύ μα πολύ χαρούμενη που έχει καταφέρει τόσα. Όταν συμβαίνει κάτι που με αναστατώνει, μόλις της στείλω μήνυμα, κατευθείαν νιώθω πως όλα πάνε τέλεια από εκεί που πάνε όλα χάλια..Είναι σαν όταν της μιλάω να βοηθάω τον εαυτό μου χωρίς καν να κάνω κάτι Εγώ..Γενικά, ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμασταν τόσο κοντά, αλλά τελικά είναι ο καλύτερος και ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή μου.

Εύα Κρ., 49 ετών, Ίδ. Υπάλληλος:
Όλα γίνονται για κάποιο καλό λόγο. Αυτό μου έμαθε η Φωτεινή!!!
Ευγνώμων που μπήκε στη ζωή μου (από ένα δώρο της κουνιάδας- αδερφής). Είναι ο μέντορας μου, με γνώρισε με τον εαυτό μου, με στήριξε κ με στηρίζει!
Έμαθα να συγχωρώ, να συμπονώ , να αγαπάω κ έχω ακόμα πολλά να μάθω ! Μου φωτίζει τη ζωή ❤️

Ντέπυ Τ, 50 ετών, Στέλεχος Υπουργείου:
Η συνάντησή μου και οι θεραπευτικές συνεδρίες με τη Φωτεινή αποτέλεσαν την αρχή για την ομορφότερη, δημιουργική, απελευθερωτική και πνευματική διαδρομή της ζωής μου. Είναι η Δασκάλα μου η καθοδηγήτριά μου η εμπνεύστριά μου και την ευγνωμονώ για τις νέες γνώσεις, τον νέο τρόπο σκέψης, τις νέες εμπειρίες και θεραπείες μα πρωτίστως την αυτογνωσία για την αυτοβελτίωσή μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

Αριστέα Σ., 46 ετών, καθηγήτρια 
Το ThetaHealing υπήρξε μία αποκαλυπτική εμπειρία για εμένα. Ο λόγος της ανάγκης μου για θεραπεία ήταν κάποιες κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζα, οι οποίες εμπόδιζαν την ικανότητά μου να γράφω. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό μου έδωσε και πάλι αυτοπεποίθηση και με βοήθησε να δω την ζωή μου διαφορετικά. Ως μία συνεχή δυνατότητα εξέλιξης και επίτευξης στόχων. Όλα αυτά βέβαια επιτεύχθηκαν με την εμπνευσμένη καθοδήγηση και την γλυκύτατη υποστήριξη της Φωτεινής. Ενός ανθρώπου που ξεχειλίζει από φως και ακούραστη διάθεση να σε κατευθύνει ώστε να δεις την ζωή διαφορετικά. Έτσι, με βοήθησε να αλλάξω άρδην όλες τις αρνητικές και δυσλειτουργικές πεποιθήσεις που είχα για τον εαυτό μου. Αισθάνομαι απεριόριστη ευγνωμοσύνη που την γνώρισα!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Μαρτυρίες

Γράψε τη δική σου εμπειρία από την συνεργασία σου με τη Φωτεινή


    Σέβομαι τα Προσωπικά σου δεδομένα

    Τα προσωπικά σου στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν MONO για να επικοινωνήσω μαζί σου ώστε να σου απαντήσω στο μήνυμα που μου εστείλες σχετικά με τον προσωπικό σου χάρτη της Γεωμετρίας της Ψυχής.

    Σε ενημερώνω ότι τα προσωπικά σου δεδομένα δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.