"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Παγκόσμιες Σχέσεις

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/07/world-relations.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Ο λόγος που ένας άνθρωπος δεν υλοποιεί εύκολα, είναι ότι στον εγκέφαλό του υπάρχουν κρυμμένα συναισθήματα μίσους και μνησικακίας, τόσο από αυτόν, όσο και από τους προγόνους του.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/07/world-relations.png

Αξία σεμιναρίου: 600€

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο ύλης
  • Πιστοποιητικό Practitioner από το ίδρυμα THInK® .
Τι να περιμένεις:
Το σεμινάριο ThetaHealing® World Relations επικεντρώνεται στις πεποιθήσεις και την κουλτούρα του κάθε συμμετέχοντα, ώστε να εντοπίσει θέματα με τις φυλές, τις θρησκείες και τους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο, κρυμμένο μίσος και μνησικακία που πηγαίνουν αιώνες πίσω, θα απελευθερωθούν και θα αγκαλιάσει με αποδοχή όλους τους ανθρώπους και τις διαφορετικές κουλτούρες του κόσμου με ανιδιοτελή αγάπη. Θα ελευθερώσει το μυαλό του και θα φέρει την κάθε υλοποίηση ακόμα πιο κοντά….
Στη σημερινή εποχή, η ταχύτητα μετάδοσης γνώσης και πληροφοριών και η παγκοσμιοποίηση, έχουν κάνει τα σύνορα του κόσμου πολύ μικρότερα. Αυτό μας δημιουργεί την ανάγκη να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε άλλους πολιτισμούς. Με αυτό το σεμινάριο, θα εκπαγείς με τις αρνητικές ασυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις που μπορεί να έχεις και που μπορεί να προέρχονται από προγόνους σου λόγω φόβου, θυμού και μίσους προς άλλες χώρες.
Το σεμινάριο αυτό είναι ένα δυνατό εργαλείο για την εξάλειψη εσωτερικών και εξωτερικών συγκρούσεων που έχεις με τους άλλους ανθρώπους γύρω σου.
Προαπαιτούμενα: Basic DNA, Advanced DNA, Βαθύ Σκάψιμο
Διάρκεια: 5 διαδοχικές ημέρες.