"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Υλοποίηση & Αφθονία

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/07/manifesting-and-abundance.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Στο ThetaHealing®, η έννοια της υλοποίησης είναι η πεποίθηση, ότι είναι εφικτό να δημιουργήσουμε κάτι σε φυσικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τη σύνδεση με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν.
Κάθε δήλωση, σκέψη και δράση αντικατοπτρίζονται από αυτά που υλοποιούμε στη ζωή μας. Κάθε τι που σκεφτόμαστε και λέμε έχει αντίκτυπο στο αν αυτά που υλοποιούμε μας ευεργετούν ή μας δυσκολεύουν. Αν λες διαρκώς πως είσαι φτωχός, τότε θα είσαι φτωχός. Αν διαρκώς λες και σκέφτεσαι ότι έχεις οικονομική αφθονία, τότε θα την έχεις. Έχει τεράστια σημασία να διατηρείς ένα θετικό τρόπο σκέψης.
Η αλήθεια είναι ότι εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητά μας και είναι εφικτό να υλοποιήσουμε τα καλύτερα που έχει ο κόσμος να προσφέρει. Πρώτα όμως πρέπει να αποφασίσεις, τι είναι αυτό που θέλεις στη ζωή σου. Ονειρεύεσαι, να βιώσεις τη ζωή που επιθυμείς; Πολλοί την ονειρεύονται, αλλά δεν υλοποιείται παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/07/manifesting-and-abundance.png

Αξία σεμιναρίου: 300€

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο ύλης
  • CD “Manifestation and Abundance” στα αγγλικά
  • Πιστοποιητικό Practitioner από το ίδρυμα THInK® .
Τι να περιμένεις:
Αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιεί ένα καταπληκτικό ερωτηματολόγιο για να σε βοηθήσει να βρεις – με έκπληξη – βαθιά κρυμμένες πεποιθήσεις που στέκονται ανάμεσα σε εσένα και τους στόχους σου. Σου δείχνει πως να σκάψεις βαθιά για να τις καθαρίσεις. Σου διδάσκει πράγματα σχετικά με τις προθέσεις σου και τη Θεϊκή Συγχρονικότητα και σου δείχνει πως να κάνεις τα πάντα στη ζωή σου να εργάζονται για εσένα. Στη συνέχεια σου δίνονται όλα τα νέα θετικά συναισθήματα που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις αφθονία στη ζωή σου. Πολλοί άνθρωποι επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν το ThetaHealing® για να ενσταλάξουν πλήρη οικονομική επιτυχία, χωρίς πρώτα να ελέγξουν μυϊκά τι μπορεί να τους μπλοκάρει. Μερικές φορές, αναστατώνονται όταν δεν έχουν άμεσα αποτελέσματα. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις πως να καθαρίζεις αυτά τα πιθανά μπλοκαρίσματα, πως να κάνεις ένα πλάνο, πως να δημιουργείς τις προθέσεις σου και πως να βάζεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου για να δημιουργήσεις επιτυχίες. Δεν πρόκειται για ένα εγχειρίδιο τύπου «γίνετε γρήγορα πλούσιοι», αλλά για ένα συμπαντικό εργαλείο αυτό-ανακάλυψης, για να χρησιμοποιήσεις το δυναμικό σου, ώστε να γίνεις πλούσιος/πλούσια σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
Προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Βαθύ Σκάψιμο
Διάρκεια: 2 ημέρες