"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ασθένειες & Διαταραχές

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/09/disease-disorder.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Το βιβλίο ‘Ασθένειες και Διαταραχές’ της Μεθόδου Θήτα δημιουργήθηκε από την Βαϊάννα για αυτό το σεμινάριο το 2007 και περιλαμβάνει πάνω από 400 σελίδες με την εμπειρία περισσότερων από 40.000 συνεδριών της Βαϊάννα.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/09/disease-disorder.png

Αξία σεμιναρίου: 1000€

Θα λάβετε:

  • Το βιβλίο της Βαϊάννα «Ασθένειες και Διαταραχές»
  • Πιστοποιητικό Practitioner από το ίδρυμα THInK® .
Τι να περιμένεις:

Την πρώτη μέρα ο μαθητής θα λάβει το βιβλίο Ασθένειες και Διαταραχές. Κάθε μέρα για δύο εβδομάδες, ο εκπαιδευτής θα εργάζεται με τους μαθητές πάνω στα μπλοκαρίσματα που έχουν στο να εργαστούν με διαφορετικές ασθένειες.
Συζητούν επίσης τις ασθένειες με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι, για να δώσουν πληροφορίες για τα σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά συστατικά των ασθενειών.
Αυτό το σεμινάριο περιλαμβάνει εξήγηση των συστημάτων του σώματος, πάνω από 100 ασθένειες και διαταραχές, καλύπτοντας και τα κατάλληλα βότανα και μέταλλα ανά ασθένεια. Είναι σίγουρα ένα σεμινάριο εναλλακτικής θεραπείας.
Ο μαθητής θα διδαχθεί μια σε βάθος κατανόηση της νόσου από μια διαισθητική προοπτική και θα ανακαλύψει τα κρυμμένα Συστήματα Πεποιθήσεων που έχει απέναντι σε ασθένειες και που μπορεί να εμποδίζουν τις ικανότητές του να θεραπεύσει τη συναισθηματική ανισορροπία στους άλλους και στον εαυτό του.
Αυτό που πιστεύουμε μέσα μας είναι που κάνει τη διαφορά.
Θα μάθεις το πώς τα συναισθήματα, οι πεποιθήσεις και τα προγράμματα επηρεάζουν τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και έχουν δραματικές επιπτώσεις στην ευημερία του σώματός μας. Θα μάθεις τα Προγράμματα, τα Συστήματα πεποιθήσεων, τις διαισθητικές αναγνώσεις, τις θεραπείες και τα συμπληρώματα που η Βιάννα έχει διαπιστώσει ότι έχουν σημασία, καθώς σχετίζονται με ορισμένες ασθένειες και διαταραχές.

 

Προαπαιτούμενα: Basic, Advanced, Dig Deeper, Διαισθητική Ανατομία
Διάρκεια: 10 ημέρες