"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Προσωπική Συνεδρία

"Το να γνωρίσεις τη δική σου σκοτεινή πλευρά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τη σκοτεινή πλευρά των άλλων."- Καρλ Γιούνγκ
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2023/02/session-A.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
people old and young hand holding with sunset background
Διαδικασία προσωπικής Συνεδρίας

Είναι σημαντικό να νιώθεις άνετα και να βρίσκεσαι σε ένα όμορφο και άνετο περιβάλλον όταν συζητάς για τα θέματα που απασχολούν τη ζωή σου.
Έχοντας κλείσει το προσωπικό σου ραντεβού, σε υποδέχομαι στο χώρο μου και μέσα από τη συζήτηση εντοπίζουμε το πραγματικό αίτημα θεραπείας, κάθε φορά. Αφού το αναγνωρίσουμε, περνάμε στον τρόπο θεραπείας που μπορεί να είναι είτε η μέθοδος ThetaHealing®, είτε η Συμβουλευτική, είτε το InnerSpeak®.
Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 1 ώρα.
Στόχος μου κατά την ολοκλήρωση κάθε συνεδρίας είναι να νιώθεις πιο ανάλαφρα, πιο ελεύθερα, να έχεις πάρει απαντήσεις σε διάφορα “γιατί” σου και να έχει μπει ένα ακόμα λιθαράκι στο δρόμο της βελτίωσης της καθημερινότητάς σου και της αλλαγής της ζωής σου.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

Κλείσε τώρα ραντεβού
    Σέβομαι τα Προσωπικά σου δεδομένα

    Τα προσωπικά σου στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν MONO για να επικοινωνήσω μαζί σου ώστε να σου απαντήσω στο μήνυμα που μου εστείλες σχετικά με τον προσωπικό σου χάρτη της Γεωμετρίας της Ψυχής.

    Σε ενημερώνω ότι τα προσωπικά σου δεδομένα δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image