"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Προχωρημένο Επίπεδο DNA

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/07/advanced-dna.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Στο Προχωρημένο Επίπεδο του ThetaHealing® διευρύνεται η πληροφορία του Βασικού Επιπέδου για να συμπεριλάβει την βαθιά κατανόηση των Επτά Επιπέδων της Ύπαρξης που μας περιβάλλουν.
Αποκτάς άλλη συνειδητότητα και εμπιστοσύνη στη σύνδεσή σου με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν.

Διαθέσιμες ημερομηνίες:

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/07/advanced-dna.png

Αξία σεμιναρίου: 300€

Θα λάβετε:

  • Εγχειρίδιο ύλης
  • Το βιβλίο «Theta Healing® – Προχωρημένο Επίπεδο DNA»
  • Πιστοποιητικό Practitioner από το ίδρυμα THInK® .
Τι να περιμένεις:

Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνεις πώς να αποδεσμεύεις παλιές μνησικακίες, όρκους και δεσμεύσεις που σε κρατούν πίσω, θα ανακαλύψεις τρόπους θεραπείας μέσα από τις ασκήσεις «Μωρό μέσα στη Μήτρα» και «Αναδημιουργία της Ραγισμένης Ψυχής» και θα λάβεις συναισθήματα που θα ενσταλαχθούν από τον εκπαιδευτή, τα οποία θα προσφέρουν βαθιά θεραπεία και επίγνωση.
Θα αναπτύξεις τις γνώσεις σου πάνω στην εργασία των πεποιθήσεων και των ενσταλάξεων, ενώ θα κατανοήσεις και θα εργαστείς μέσα από ασκήσεις σε κάθε Eπίπεδο της Ύπαρξης ξεχωριστά.
Θα εξασκηθείς στον τρόπο που μπορείς μέσα από το ThetaHealing να αλλάξεις τη ζωή σου και τη ζωή άλλων ανθρώπων ως θεραπευτής.
Θα μάθεις π
ως να συνδέεσαι με τα διάφορα Επίπεδα Ύπαρξης μέσα από το 7ο Επίπεδο, πως να συνδέεσαι και να επικοινωνείς με Φυτά και Ζώα,  με προγόνους σου και με τον Ανώτερο Εαυτό σου. Πως να απελευθερώνεις Ασυνείδητες Μνήμες και πως να διαχειρίζεσαι και να δαμάζεις το χρόνο

Προαπαιτούμενα: Βασικό Επίπεδο DNA
Διάρκεια: 3 ημέρες