"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
BLOG

Read Our Blog & News

Override the digital divide with additional clickthroughs.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

«Είχα μια συνεδρία μέσω διαδικτύου, επειδή ζω εκτός Αθηνών. Στην αρχή ήμουν λίγο σκεπτικός για το πόσο αποτελεσματική θα είναι η συνεδρία, αλλά αποφάσισα να εμπιστευτώ τις συστάσεις που μου δόθηκαν. Η συνεδρία ξεκίνησε με μερικές καίριες ερωτήσεις και πολύ γρήγορα βρέθηκε η ρίζα του προβλήματος. Η συνεδρία από απόσταση ήταν τελικά πολύ χαλαρωτική, ασφαλής και αυτό με εξέπληξε. Η καθοδήγηση που δέχτηκα μέσα από τη διαδικασία ήταν πολύ επαγγελματική. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύτηκαν τα θέματά μου χαρακτηριζόταν από φροντίδα και επιδεξιότητα. Προτείνω την Φωτεινή χωρίς κανένα δισταγμό στον καθένα που θέλει να απαλλαγεί από τα θέματα που τον ταλαιπωρούν.»

Επέλεξα να εμπιστευτώ το πρόβλημά μου εδώ, γιατί πήρα καλές συστάσεις για αυτήν τη μέθοδο θεραπείας. Η εμπειρία της συνεδρίας ήταν υπέροχη. Η Φωτεινή με άκουσε με προσοχή, κατανόησε άμεσα το πρόβλημά μου και εργάστηκε πάνω μου πολύ διαισθητικά. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αισθάνθηκα πολύ άνετα και ασφαλής. Ένιωσα ότι η ρίζα του προβλήματος εντοπίστηκε γρήγορα και η αλλαγή που χρειαζόμουν έγινε άμεσα. Ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω και δεν αισθάνθηκα καθόλου πίεση ή βιασύνη από μέρους του θεραπευτή. Μετά τη συνεδρία ένιωσα χαλαρή με έναν ανεξήγητο τρόπο και έφυγα με τη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

Αυτό που βιώνω μαζί σου είναι πολύ βαθύ. Η καθοδήγηση και η σαφήνειά σου στις συνεδρίες μου προσφέρουν ασφάλεια και την δυνατότητα να αφεθώ βαθιά σε όσα με μπλοκάρουν, με τη βεβαιότητα ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια μαζί σου και με την καθοδήγησή σου. Οι στιγμές της επίγνωσης είναι μοναδικές και απελευθερωτικές. Μπορώ να αισθανθώ την εμπειρία και την αγάπη σου για τον άνθρωπο και την εργασία που κάνεις. Η απαλή και ήρεμη φωνή σου με οδηγούν στην κατανόηση για τον εαυτό μου και την κατάστασή μου.