"Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει" - George Eliot

 
Mindfulness – Ενσυνειδητότητα

Τι Είναι Ενσυνειδητότητα

"Ενσυνειδητότητα είναι η με πρόθεση παρατήρηση της εμπειρίας μας στο παρόν, χωρίς κριτική."
Jon Kabat-Zinn
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/08/mindfulness-s.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/08/theta-1.jpg
Τι είναι το ThetaHealing

Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια παγκοσμίως γνωστή θεραπευτική μέθοδος που δημιούργησε η Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια προσωπικού θέματος υγείας που αντιμετώπιζε και κατάφερε να θεραπεύσει.
Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια τεχνική διαλογισμού και πνευματικής φιλοσοφίας ανεξάρτητη από θρησκείες, που σκοπό έχει να φέρει όλο και περισσότερους ανθρώπους κοντά στο Δημιουργό. Είναι μια μέθοδος κατάρτισης για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα που μας επιτρέπει να καθαρίσουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και να ζήσουμε τη ζωή με θετικές σκέψεις και αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνουμε. Μέσω του διαλογισμού και της προσευχής, η τεχνική ThetaHealing δημιουργεί έναν θετικό τρόπο ζωής.
Η τεχνική ThetaHealing® διδάσκεται με σκοπό πάντοτε να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη συμβατική ιατρική. Διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσουμε τη δική μας φυσική διαίσθηση, βασιζόμενοι στην άνευ όρων αγάπη του Δημιουργού. Αξιοποιώντας τα εγκεφαλικά κύματα “Θήτα”, μπορούμε πραγματικά να παρακολουθήσουμε το Δημιουργό να φέρνει στιγμιαία σωματική και συναισθηματική ευεξία.
Η φιλοσοφία μας είναι να ζούμε και να εκπαιδεύουμε τους άλλους πώς να επιτυγχάνουν μια καλύτερη ζωή μέσα από την καθαρή ουσία της αγάπης. Αυτή η τεχνική μας επιτρέπει να συνεργαστούμε με τον Δημιουργό για να βοηθήσουμε στην επίτευξη αρμονίας στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μας.
Μέσω διαλογισμού συνδεόμαστε με μια υψηλότερη πνευματική δύναμη και μπορούμε να αλλάξουμε ότι μας περιορίζει από το να ζούμε τη ζωή που θέλουμε.

Η τεχνική ThetaHealing® περιγράφεται καλύτερα ως ένα εφικτό θαύμα για τη ζωή μας.

ThetaHealing & Επιστήμη

Το ThetaHealing συνδυάζει τη σύγχρονη γνώση της ψυχολογίας, της κβαντικής φυσικής, της κυτταρικής βιολογίας και διαφόρων πνευματικών τεχνικών σε μια εκπληκτική θεραπευτική μέθοδο.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει, ότι στα κύτταρα εκτός από γενετικές πληροφορίες που αποθηκεύονται στο DNA, αποθηκεύονται επίσης οι εμπειρίες ,τα συναισθήματα, καθώς και οι πεποιθήσεις που έχουμε αποκτήσει ή κληρονομήσει και στο βαθμό που τα παραπάνω είναι αρνητικής φύσης, δημιουργούνται στο σύστημά μας μπλοκαρίσματα. Πλέον είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε υποδοχείς όχι μόνον για βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, αλλά και για αισθήματα και συναισθήματα.

Οι κβαντικοί επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι ο ρόλος της παρατήρησης είναι το στοιχείο εκείνο, που οδηγεί στη γένεση ενός φαινομένου. Όταν κάποιος παρατηρήσει ένα φαινόμενο, μόνον τότε αυτό αποκτά υλική υπόσταση. Το ThetaHealing βασίζεται κατά κύριο λόγο στην παρατήρηση, μέσω της οποίας πραγματοποιoύνται στιγμιαίες θεραπείες και άμεσες αλλαγές ακόμη και σε γενετικό επίπεδο.

Οι παράξενοι κανόνες της κβαντικής φυσικής συχνά πιστεύεται ότι περιορίζονται στο μικρόκοσμο, όμως οι επιστήμονες πλέον υποψιάζονται ότι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη βιολογία της ζωής. Αυξάνονται τα στοιχεία για τη συμμετοχή της κβαντικής μηχανικής σε ένα ευρύ φάσμα βιολογικών διεργασιών, συμπεριλαμβανομένης της φωτοσύνθεσης, της μετανάστευσης πουλιών, της αίσθησης της όσφρησης και ενδεχομένως ακόμη και της προέλευσης της ίδιας της ζωής.

Η κβαντομηχανική αναφέρεται στο παράξενο σύνολο των κανόνων που διέπουν τη συμπεριφορά των υποατομικών σωματιδίων, τα οποία μπορούν να ταξιδέψουν μέσα από τοίχους, συμπεριφέρονται σαν κύματα και παραμένουν συνδεδεμένα σε μεγάλες αποστάσεις.

Φανταστείτε λοιπόν τι μπορούμε να επιτύχουμε με μια θεραπευτική μέθοδο που χρησιμοποιεί τεχνικές βασιζόμενες σε όλα τα παραπάνω στοιχεία. Αλλαγές πεποιθήσεων, ενσταλάξεις συναισθημάτων και αισθημάτων γίνονται εφικτά στιγμιαία, για να αναφέρουμε μόνο κάποιες από τις τεχνικές του ThetaHealing.

https://thelightyouare.com/wp-content/uploads/2022/08/thetahealing-science.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image